Graduan perlu miliki kemahiran berbahasa Inggeris: Tan Sri Mohd Bakke - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 28 Okt - Graduan diingatkan supaya memiliki kemahiran berbahasa Inggeris kerana ia antara keperluan asas yang perlu untuk meningkat dan berjaya dalam kerjaya.