Kecemerlangan akademik perlu disertai kecemerlangan holistik: Tan Sri Lim - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 Okt - Kecemerlangan akademik semata-mata tidak akan mencerminkan kejayaan dan kehebatan seseorang graduan, sebaliknya perlu disertai dengan kecemerlangan secara holistik, kata Pro Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Tan Sri Lim Ah Lek.