Tuanku Canselor seru UPM pacu kemajuan sektor pertanian negara - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG 27 Okt - Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah mahu UPM menjadi peneraju dalam memanfaatkan artificial intelligence dan inovasi untuk memacu kemajuan sektor pertanian negara.