Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris terima Anugerah Mengenang Jasa, Persatuan Veterinar Malaysia 2018 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
PETALING JAYA, 17 Okt – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dato’ Dr. Aini Ideris menerima Anugerah Mengenang Jasa (AMJ) Persatuan Veterinar Malaysia (VAM) 2018 daripada Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah di sini hari ini.