Fakulti Perhutanan anjur program kesedaran, pemuliharaan hutan Batu Kapur - Isa, Siti Suriawati (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
LANGKAWI, 26 Sept – Fakulti Perhutanan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan program amali bersepadu bagi pelajar tahun tiga program Bacelor Sains Taman dan Rekreasi (BSTR) di Jabatan Rekreasi dan Ekopelancongan.