Tidak fasih berbahasa Inggeris, punca graduan gagal temuduga - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 5 Okt - Graduan selalunya gagal dalam temuduga mendapatkan pekerjaan berpunca daripada kurangnya tahap keyakinan diri kerana tidak fasih berbahasa Inggeris, kata Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof Datin Paduka Dato Dr. Aini Ideris.