UPM Majukan Teknologi Pertanian Kepada Petani - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)

(untitled)
TANJONG KARANG, 8 MEI - Universiti Putra Malaysia (UPM) memainkan peranan untuk memajukan teknologi pertanian kepada petani di negara ini kata Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Noh Omar.