Walkathon amal KanWork3 tingkat kesedaran masyarakat mengenai kanser - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 15 Sep – Walkathon Amal KanWork3 berlangsung meriah dengan mendapat sambutan baik, dan berjaya meningkatkan kesedaran masyarakat mengenai kanser khususnya di kalangan mereka yang menyertai program berkenaan,