Pesta makanan tradisional Melayu martabat juadah tradisi - Ismail, Marina (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 25 Sept – Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan Pesta Makanan Tradisional Melayu 2018 dalam membantu memartabatkan lagi pelbagai juadah tradisi warisan Melayu.