UPM juara kejohanan memanah program kecemerlangan sukan UNISZA - Nurhalim, Shahrulnizar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
GONG BADAK, 30 Sept - Pasukan memanah Pusat Sukan Tumpuan (PST) Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara keseluruhan Kejohanan Memanah Program Kecemerlangan Sukan (PKS) UNISZA, Gong Badak, Terengganu dengan mengetepikan pencabar terdekat Kelab Excella Archery dan Pasukan Memanah PKS UNISZA.