International Day of University Sport terap budaya sukan di kalangan pelajar - Hamzah, Faiz (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 20 Sept – Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan program International Day of University Sport (IDUS) untuk menerapkan budaya sukan di kalangan pelajar ke arah melahirkan pelajar yang produktif.