UPM Serdang angels pertahan kejuaraan ragbi super 8 IPT - Mustafha, Muhammad Al Amin (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 23 Sept - Pasukan ragbi Universiti Putra Malaysia (UPM) Serdang Angels mudah mempertahankan Kejohanan Ragbi Super 8 IPT apabila cemerlang membenam cabaran seteru utama UiTM Lions 30-12 pada perlawanan akhir Kejohanan Ragbi Super 8 IPT di Stadium UPM, di sini.