Pensyarah UPM sertai program penyelidikan dua hala di Taiwan - Karam Singh, Daljit Singh (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
NEIPU (Taiwan) – Penyelidik dari Jabatan Pengurusan Tanah, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai Penyelidikan Dua Hala di National Pingtung University of Science and Technology (NPUST), Taiwan yang juga merupakan Sekretariat University Network for Tropical Agriculture (UNTA), baru-baru ini.