Prof. Dr. Taufiq terima Anugerah Khas Ma’al Hijrah (Pendakwah) - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 21 Sept - Pensyarah di Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Taufiq Yap Yun Hin menerima Anugerah Khas Ma’al Hijrah (Pendakwah) 1440H/2018M peringkat Wilayah Persekutuan, baru-baru ini.