UPM menang emas Anugerah Harta Intelek Negara 2018 (AHIN2018) - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 13 Sep – Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi pingat emas Anugerah Harta Intelek Negara 2018 (AHIN2018) kategori organisasi (Pengurusan Harta Intelek Terbaik)