Kolobrasi bersama John Hopkins School of Nursing, A.Syarikat - Soh, Kim Lam (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
BALTIMORE (Amerika Syarikat), 30 Ogos – Pensyarah Jabatan Kejururawatan dan Rehabilitasi, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr Soh Kim Lam menjalani sangkutan penyelidikan sebagai Visiting Scholar di John Hopkins School of Nursing di Baltimore, Amerika Syarikat melalui Program Nobel Laurette oleh Pusat Pengurusan Penyelidikan, UPM.