MGAP Iktiraf Sumbangan Ahli Akademik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 6 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf 14 ahli akademiknya yang menunjukkan inisiatif dalam kualiti pengajaran, penyelidikan dan perundingan melalui Majlis Gemilang Akademia Putra 2009 (MGAP).