UPM, Malayan Flour Mills jalin kerjasama tingkat industri ayam broiler - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 13 Ogos - Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Malayan Flour Mills Berhad sebagai permulaan kepada kerjasama antara Malayan Flour Mills Berhad dan UPM.