UPM perkenal kereta ‘Lekir’ untuk Student Formula Japan 2018 - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG – Putra Motorsport Team (PMT), Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan kereta terbaharu iaitu ‘Lekir’ untuk menyertai pertandingan Student Formula Japan 2018 pada September ini.