Pelajar STPM sertai Seminar Kerjaya Rekabentuk Perindustrian oleh FRSB - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA KRAI, 29 Julai - Seramai 97 orang pelajar aliran sastera Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) dari tiga buah sekolah di sini menyertai Seminar Kerjaya Rekabentuk Perindustrian & Motivasi yang dirangka oleh jawatankuasa Jerayawara, Jabatan Rekabentuk Perindustrian, Fakulti Rekabentuk dan Seni Bina (FRSB), Universiti Putra Malaysia (UPM).