Dr. Shameem Dilantik Pengarah MARCOM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 3 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) melantik Prof. Madya Dr. Shameem Rafik- Galea sebagai Pengarah Pejabat Pemasaran dan Komunikasi (MARCOM) yang mengandungi entiti Pejabat Pemasaran & Promosi dan entiti Bahagian Komunikasi Korporat (BKK) berkuatkuasa pada 1 Mei lalu.