UPM bantu pelajar tingkat minat subjek Fizik - Ahamad Said, Muhammad Naziff (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG - Seramai 174 orang pelajar dari 11 buah sekolah menengah Wilayah Persekutuan Putrajaya menyertai Kem Fizik 4 U 2018, program bagi memupuk minat dan meningkatkan prestasi pelajar dalam mata pelajaran Fizik, baru-baru ini.