InnoHub berjaya lahir lebih 50 techpreneur - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 17 Julai - Penubuhan Hab Validasi Pasaran atau InnoHub pada akhir 2013 oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) telah berjaya melahirkan lebih 50 orang techpreneur iaitu usahawan teknologi yang mampu menerajui perniagaan.