Simposium antarabangsa interaksi tumbuhan dan tanah berasid - Karam Singh, Daljit Singh (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
PUTRAJAYA - Jabatan Pengurusan Tanah, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Malaysian Society of Soil Science (MSSS), Jabatan Pertanian Malaysia (DOA), dan Institut Penyelidikan dan Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI) mengadakan The 10th International Symposium on Plant-Soil Interactions at Low pH (10th PSILPH 2018) di sini baru-baru ini.