Wen Shin Chia terima Queen’s Young Leaders Award 2018 - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 25 Julai - Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM), Wen Shin Chia merakam detik sejarah dan menjuang nama UPM apabila dipilih menerima Queen’s Young Leaders Award daripada Her Majesty Queen Elizabeth II di Istana Buckingham, London baru-baru ini.