Kongres Kejuruteraan Sedunia (WEC2010) Bincang Isu Penting Semasa Teknologi Kejuruteraan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)

(untitled)
KUCHING, 27 Mei – Kongres Kejuruteraan Sedunia (WEC2010) akan menjadi platform bagi membincangkan isu-isu penting dalam bidang kejuruteraan dan teknologi yang inovatif.