Pelajar UPM Tempat Ketiga L’ Oreal Brandstorm - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
PETALING JAYA, 10 Mei – Kumpulan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi tempat ketiga pertandingan L’Oreal Brandstorm di PJ Trade Center.