Program SOAP berkampung di Kapit - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KAPIT – Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) Kolej Enam Belas, Universiti Putra Malaysia berkunjung ke Kapit, Sarawak untuk menjalankan Society Awareness Program (SOAP) Ke Bumi Kenyalang baru-baru ini.