Seminar ‘Border Crossing in Cancer Volunteerism’ Satukan Sukarelawan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG 15 Mei – Seminar ‘Border Crossing in Cancer Volunteerism’ mendapat sambutan seramai 30 sukarelawan agensi kerajaan dan bukan kerajaan (NGO) untuk meningkatkan pengetahuan terkini mengenai penyakit kanser.