Program inkubasi usahawantani jaya lahirkan graduan usahawan tani - Zulkafli, Noor Aida Shaheera (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 28 Jun – Program Inkubasi Usahawantani yang dilaksanakan sejak 2012 oleh Universiti Putra Malaysia (UPM) mencapai matlamat dalam melahirkan usahawan terutamanya di kalangan siswazah dalam bidang pertanian.