Pelembut daging berasaskan teras nenas juara hari pengenalan produk baharu - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 15 Mei – Produk kumpulan Z & F Enterprise, iaitu pelembut daging 3 dalam 1 yang berasaskan teras nenas, yang dihasilkan pelajar tahun akhir Bacelor Sains dan Teknologi Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pertandingan Hari Pengenalan Produk Baharu