Majlis berbuka puasa dan solat tarawih bersama Tuanku Canselor UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 1 Jun – Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan untuk menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada anak yatim, asnaf dan mualaf yang terdiri daripada 50 pelajar UPM dan Biasiswa Wakaf Ilmu kepada enam pelajar UPM di sini.