UPM buat lonjakan ke-202 ranking QS universiti terbaik dunia - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 7 Jun – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuhkan ranking ke-202 universiti terbaik dunia dalam Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings 2018/2019 hari ini.