UPM bantu laksana sistem penuaian air hujan SK Chabau, Melaka - Mohd Rosli, Nurul Atikah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
MELAKA, 4 Mei - Sekolah Kebangsaan Chabau, Melaka dipilih sebagai sekolah pertama di negeri itu melaksanakan sistem penuaian air hujan di bangunan sekolah, yang dijalankan melalui projek yang diketuai oleh Prof. Madya Dr. Sarva Mangala Praveena dari Universiti Putra Malaysia (UPM).