Inovasi daun Moringa sebagai suplemen multivitamin murah bentuk tablet - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 24 Mei - Kumpulan penyelidik Universiiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membangunkan daun Moringa Oleifera sebagai suplemen multivitamin yang murah dan dalam bentuk tablet, yang boleh dijadikan makanan tambahan untuk semua golongan khususnya yang berpendapatan rendah.