487 peserta sertai Webinar Antarabangsa - Isa, Siti Suriawati; Daud, Noor Habibah (2020)
SERDANG, 2 Nov - Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) mencipta pembaharuan dalam usaha pembangunan pelajar khususnya melahirkan pelajar celik kewangan dengan menganjurkan Program International secara atas talian.