TD (Siswazah dan JINM), FPSK terima anugerah Fellowship Naib Canselor UPM - Muhamad Zaki, Syifarida (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 14 Mei – Timbalan Dekan (Siswazah, Jaringan Industri dan Masyarakat), Prof. Madya Dr. Shamsul Bahri Md Tamrin menerima Anugerah Fellowship Naib Canselor, Universiti Putra Malaysia (UPM) yang disampaikan oleh Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah pada Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2017, di sini.