UPM sentiasa galak atlet cemerlang dalam sukan dan akademik - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 4 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus meningkatkan kecemerlangan dengan sentiasa memberi penekanan terhadap asas yang disediakan untuk pelajar membabitkan diri dan seterusnya berjaya dalam sukan