20 warga UPM terima anugerah Fellowship Naib Canselor dari Sultan Selangor - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 14 Mei - Prof. Dr. Mohd Ali Hassan dari Fakulti Bioteknologi dan Sains Biomolekul dipilih sebagai penerima Anugerah Khas Akademia Putra, pada majlis Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) 2017 Universiti Putra Malaysia (UPM).