Anak gelandangan didedah dengan ilmu IT - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 3 Mei - Kira-kira 40 orang anak gelandangan dirai dan didedahkan dengan perkara asas berkaitan ilmu teknologi maklumat (IT) dan pengaturcaraan komputer dalam satu bengkel celik IT di Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat (FSKTM), Universiti Putra Malaysia (UPM), di sini.