UPM Raih 3 Emas Karate-Do Dan Emas Hoki Wanita - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
ARAU, 21 Mei – Tiga atlet Karate-Do UPM berjaya meraih tiga pingat emas acara Kumite dalam Kejohanan Sukan MASUM 2010 Fasa 1 dari 16 hingga 21 Mei lalu di Universiti Teknologi Mara Arau (UiTM) di sini.