Pensyarah UPM menang Anugerah Buku Negara 2018 - Juferi, Noor Eszereen (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 30 April – Tiga pensyarah dari Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan dan Jabatan Kejuruteraan Aeroangkasa, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Anugerah Buku Umum Terbaik kategori Flora dan Fauna pada Majlis Anugerah Buku Negara 2018.