Johnathan, Norliyana dinobat olahragawan, olahragawati UPM 2017 - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 2 Mei - Universiti Putra Malaysia (UM) dan Petronas Chemicals LDPE Sdn. Bhd menjalinkan kerjasama penyelidikan status pencemaran pellet plastik di sepanjang pantai Kemaman-Paka, Terengganu.