UPM lancar Projek Buku Audio untuk OKU penglihatan - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SERDANG, 27 April - Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Perdana University menjalinkan kerjasama untuk meningkatkan kualiti akademik dan penyelidikan bersama hari ini.