UPM hargai rakan industri dan masyarakat negara dalam Majlis Apresiasi Industri dan Komuniti (ICAN 2018) - Muhamad Noh, Khairul Anuar (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
PUTRAJAYA – Universiti Putra Malaysia (UPM) menghargai sumbangan rakan industri dan komuniti negara menjayakan fungsi jaringan industri dan masyarakat dalam ‘UPM Industry and Community Appreciation’ (ICAN 2018) di sini.