UPM Menang 2 Anugerah Khas dan 5 Pingat Emas ITEX - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
KUALA LUMPUR, 15 Mei - Penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih 2 anugerah khas, 5 pingat emas, 6 pingat perak dan 1 pingat gangsa di pameran International Invention, Innovation and Technology Exhibition (ITEX) 2010 di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC).