Terbuka Memanah UPM Persediaan Ke SUKMA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 16 Mei – Kejohanan Memanah Terbuka Universiti Putra Malaysia (UPM) 2010 menyediakan peluang kepada atlet memanah membuat persediaan sebelum menyertai kejohanan SUKMA 2010 pada 10 hingga 19 Jun ini.