Asas penyelidikan dalam rekabentuk - Rahman, Rizal; Majid, Zuhairi (Universiti Putra Malaysia Press, 2017)
Buku ini bertujuan memberi pengetahuan asas tentang teori-teori asas dan jenisjenis kerja praktikal yang terlibat dalam proses penyelidikan yang berupaya menyumbang kepada pereka bentuk dan para pelajar dalam bidang reka bentuk dalam menjalankan penyelidikan untuk menghasilkan sesuatu produk mahupun karya seni yang berbentuk komersil.