UPM terima Anugerah Khas Muaz bin Jabar - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
SHAH ALAM, 6 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) yang juga penolong amil institusi pengajian tinggi Lembaga Zakat Selangor terpilih menerima Anugerah Khas Muaz Bin Jabar pada Majlis Penghargaan Lembaga Zakat Selangor 2017.