Pelajar UPM menang hadiah pertama Malaya Makerthon - Zakaria, Azman (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2018)
KUALA LUMPUR, 7 April - Pelajar Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar, Fakulti Kejuruteraan, Lew Pei Sze memenangi hadiah pertama bersama kumpulannya yang diberi nama ‘Fusion’ pada pertandingan Malaya Makerthon 2018, yang pertama kali diadakan.